Aperture hanglamp van papier

145

Check availability of this item in store:
De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : Diam.65 cm
  • Referentie : 965405
  • Materiaal : Papier
  • Kleur : Wit
A++

De hanglampen uit de Aperture-reeks zijn door Claire Norcross ontworpen voor Habitat. Deze volledig uit papier gemaakte lamp werkt volgens het origamiprincipe. Afhankelijk van wat je aan het doen bent kan je de vakjes van de lamp openen en sluiten om de hoeveelheid licht te doseren.

Technische beschrijving

Hanglamp van wit origamipapier, 65cm. De openingen van de lamp kan men openen of sluiten. Aanbevolen gloeilamp E27 60W = CFL 15W (niet inbegrepen). Elektrische bevestiging niet meegeleverd.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 63 cm 65 cm 64 cm 3.5 kg

Aperture hanglamp van papier

145