Archibald Driezitsbank in stof

420

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.196 x h.85 x d.99 cm, hoogte zitting : 41 cm
  • Referentie : 907655
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Stof
  • Kleur : Taupe

Deze kwaliteitsbank heeft een houten frame dat bekleed is met een elegante grijsbruine stof. De fijne poten en zuivere vormgeving zorgen voor een uitgepuurde stijl, met een warm, charmant accent van het hout. De diepe zitting, extra kussens en discrete armleuningen garanderen optimaal comfort.

Technische beschrijving

Bekleding: 30% katoen, 70% viscose (525 g/m2). Frame: grenen kader. Met schuim gevuld rugkussen (dichtheid 28/m3) en zitkussen (dichtheid 32/m3). Poten: blank eiken. Ophanging met elastische singel.
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Archibald Driezitsbank in stof

420