Austin Tweezitsbank in stof

1 250

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.198 x h.76 x d.95 cm, hoogte zitting : 41 cm
  • Referentie : 907650
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Stof
  • Kleur : Muisgrijs

Deze kwaliteitsbank heeft een houten frame dat bekleed is met een grijze stof. De brede armleuningen zorgen voor een unieke, moderne stijl, wat nog wordt benadrukt door de ranke poten met aluminiumafwerking. In de ruime, zachte kussens zakt u heerlijk weg.

Technische beschrijving

Bekleding: 62% viscose, 27% polyester, 11% linnen (680 g/m2). Frame: grenen kader. Rug- en zitkussen gevuld met kunstschuim (dichtheid 32/m3). Poten: zinklegering, aluminiumkleur. Ophanging met elastische singel voor extra comfort en duurzaamheid.
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Austin Tweezitsbank in stof

1 250