Beach Parasol

29

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : h.210 x Diam.194 cm
  • Referentie : 910282
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Polyester
  • Kleur : Oranje

Vrolijke oranje parasol voor een zomers gevoel. Doek in polyester en stok in mat gelakt bamboe. Is bestand tegen lichte regenbuien in de zomer. Binnen stockeren in de winter. De voet wordt afzonderlijk verkocht. 1 pakket. Meeneemprijs

Technische beschrijving

Parasol orange rond, gai et estival.Toile en polyester et mât en bambou vernis mat transparent. Convient à une utilisation en extérieur pendant l'été (petites averses). Ranger à l'intérieur pendant l'hiver. Socle vendu séparement. 1 colis. Prix emporté
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Beach Parasol

29