Jefuzan Blauw kussen van katoen 45x45cm

450

Check availability of this item in store:
De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.240 x b.170 cm
  • Referentie : 810178
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Katoen

Habitat werkt voor zijn tapijten Jefuzan en Jipsy samen met een Tunesische fabrikant die ondersteund wordt door de UNIDO (United Nations Industrial Development Organization). Habitat steunt dit ontwikkelingsprogramma van harte omdat het in heel kansarme streken de armoede bestrijdt via productieve activiteiten, waarbij strikte milieunormen worden nageleefd. De tapijten Jefuzan en Jipsy worden met de hand geweven door Tunesische vrouwen, die door dit werk een steentje kunnen bijdragen aan het gezinsbudget en zo op de sociale ladder kunnen opklimmen.

Technische beschrijving

100% wol. Professionele tapijtreiniging aanbevolen.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 10 cm 25 cm 170 cm 6.1 kg

Jefuzan Blauw kussen van katoen 45x45cm

450