Bobby bureaulamp met klem

29

Check availability of this item in store:
De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : b.16 x h.54 x Diam.25 cm
  • Referentie : 959704
  • Materiaal : Geborsteld staal
  • Kleur : Verzilverd
A++

De bureaulamp Bobby is een mooi voorbeeld van functioneel design. Deze uitvoering in geborsteld staal heeft wat van een architectenlamp. Ze heeft een handige klem zodat u ruimte uitspaart op uw werkblad. Dankzij de gelede arm kunt u het krachtige licht richten zoals u wilt.

Collectie Bobby

Technische beschrijving

Zilverkleurige epoxygelakt metalen bureaulamp met klem en met verstelbare arm en draaibare kop. Advies gloeilamp: E14 40W = CFL 9W. Klasse 2, 220/240V (niet inbegrepen). Snoer met schakelaar.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 33 cm 46 cm 24 cm 3 kg

Bobby bureaulamp met klem

29