Boudoir stoffen hoofdeinde

650

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.244 x h.99 x d.9 cm
  • Referentie : 914205
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Wol
  • Kleur : Anthracietgrijs

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

3 kleuren :

Het hoofdeinde Boudoir is een ontwerp van de Habitat Designstudio. Deze stijlvolle, moderne versie van het klassieke hoofdeinde zorgt voor extra sfeer in de slaapkamer. De zelfdragende structuur past zich aan al uw wensen aan. Met dit item hebben de ontwerpers van Habitat de volle, ronde exemplaren uit onze kindertijd vertaald naar een origineel en aantrekkelijk hoofdeinde voor het huis van nu.

Technische beschrijving

Hoofdeinde met frame in multiplex latten, massief beuken, schuim 21kg/m³ en stoffen bekleding (70% wol, 25% polyamide, 5% andere vezels (herkomst: Italië). Kleuren: donkergrijs, lichtgrijs, taupe, rood.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 61 cm 105 cm 66 cm 25 kg
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Boudoir stoffen hoofdeinde

650