Chester Fluwelen zitbank in hoekopstelling

2 250

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.200 x h.78 x d.145 cm, hoogte zitting : 45 cm
  • Referentie : 966119
  • Materiaal : Fluweel
  • Kleur : Aubergine
Een goede keuze maken van uw hoekelement
Hoekelement met linkse armleuning Hoekelement met linkse armleuning
Hoekelement met rechtse armleuning Hoekelement met rechtse armleuning

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

2 materialen : Fluweel - Stof
4 kleuren :
3 afmetingen en samenstelling :

Een exclusief ontwerp van Matthew Hilton voor Habitat. Deze bank met haar losse fluwelen bekleding en verleidelijke, tijdloze vormgeving wordt in Italië gemaakt. Haar sierlijke leuningen en klassieke uiterlijk zorgen voor de nodige elegantie in uw interieur. Het gedeelte van de bank waarmee u er een hoekbank van maakt, kunt u links of rechts plaatsen. Deze zitmeubelen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en materialen. U kunt zelf de kleur van de poten kiezen.

Collectie Chester

Technische beschrijving

In Italië vervaardigde zitmeubelen met vaste bekleding in gecorrigeerd gekleurd vaarsleer of volledig afneembare stoffen hoezen. Verkrijgbaar in verschillende stoffen. Gevlochten stof: 67% viscose, 16% katoen, 15% linnen, 2% zijde. Katoenmix: 60% katoen, 30% acryl, 10% viscose. Fluweel: 86% katoen, 14% modal. Massief grenen frame (contactzones) en spaanplaat bekleed met polyurethaanschuim (dichtheid 30 kg/m³). Kussen van de zitting: kern van polyurethaanschuim (dichtheid 30 kg/m³) met bovenlaag bestaande uit 50% polyestervezel, 50% eendendons. Rugkussen: 50% polyestervezel, 50% eendendons. Ophanging van de zitting met elastische singel. Massief beuken poten, blank of donker gebeitst, polyurethaanlak met metaalglans. Bij voorkeur professioneel laten reinigen. Elk element wordt gemonteerd geleverd. U hoeft enkel de poten te monteren.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 190 cm 73 cm 95 cm 86 kg
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Chester Fluwelen zitbank in hoekopstelling

2 250