Courier laptoptas

99

Check availability of this item in store:
De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.39 x h.28 x d.11 cm
  • Referentie : 912827
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Stof
  • Kleur : Nachtblauw

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen


De reeks Courier werd bedacht door de Habitat Designstudio en komt altijd van pas. Deze laptoptas is sterk en van hoge kwaliteit, ideaal voor wie ook tijdens zijn verplaatsingen stijlvol uit de hoek wil komen. Ideaal voor het vervoeren van laptop en documenten. Ze is bekleed met een stijlvolle donkerblauwe stof in 100% katoen, en heeft een trendy gele, 100% katoenen voering. Ze is mooi afgewerkt en heeft volledig lederen handgrepen. Courier weet design en leerwaren perfect te combineren.

Collectie Courier

Technische beschrijving

Buitenkant: 10% wol, 90% polyester. Riem: rundleer.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 43 cm 54 cm 45 cm 5.5 kg

Courier laptoptas

99