Emlyn Driezitsbank in stof

775

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.200 x h.80 x d.100 cm
  • Referentie : 901745
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Stof
  • Kleur : Beige

Een ontwerp van Bethan Gray voor Habitat. Deze bank in een linnenmix wordt in Italië met de hand vervaardigd. Ze heeft lange, gebogen armleuningen en een hoge, diepe zitting, en zit bijzonder comfortabel. Dankzij haar ruime afmetingen en kussens gevuld met dons komt u volledig tot rust.

Collectie Emlyn

Technische beschrijving

Een ontwerp van Bethan Gray voor Habitat. In Italië vervaardigde zitmeubelen met vaste bekleding in natuurlijke stof (57% viscose, 28% linnen, 15% katoen) of katoenmix (50% katoen, 40% acryl, 10% gemengde vezels). Massief grenen frame en kader van spaanplaat bekleed met polyetherschuim (dichtheid 30 kg/m³). Zitkussen 30% polyestervezel en 70% dons. Rugkussen 35% polyestervezel en 65% eenden- en ganzendons. Ophanging van de zitting met elastische singel. Donker gebeitste essen poten, transparante acryllak. Bij voorkeur professioneel laten reinigen. Elk element wordt gemonteerd geleverd. U hoeft enkel de poten te monteren.
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Emlyn Driezitsbank in stof

775