Reiko Hoekelement rechts in stof

590

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : b.95 x h.80 x d.95 cm, hoogte zitting : 34 cm
  • Referentie : 803154
  • Materiaal : Stof
  • Kleur : Blauw

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

4 kleuren :

Dit hoekelement maakt deel uit van de reeks Reiko, die bestaat uit verschillende modulaire elementen in diverse kleuren, waarmee u uiteenlopende combinaties kunt maken die passen in ieder interieur. Zeer comfortabel met een cosy design. Dit is een ontwerp van de Habitat designstudio en werd vervaardigd in Spanje.

Collectie Reiko

Technische beschrijving

Reeks losse zitmeubelen in Spanje vervaardigd, met vaste stoffen hoes in 100% polyester.Massief grenen frame, kader van spaanplaat en metalen kader in de rugleuning. Kussens van zitting en rug in polyurethaanschuim (dichtheid 30 kg/m3) met een laag polyestervezel. Lendenkussen: vulling 100

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 90 cm 52 cm 94 cm 28 kg
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Reiko Hoekelement rechts in stof

590