Honovi Compacte zitbank in stof

698

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : b.145 x h.77 x d.108 cm, hoogte zitting : 50 cm
  • Referentie : 960116
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Stof
  • Kleur : Bruin

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

2 kleuren :
1 afmetingen en samenstelling :

Deze bank met haar volledig afneembare katoenen bekleding en rugkussen gevuld met dons wordt in Italië gemaakt en is ideaal voor kleine ruimtes. Haar klassieke vormgeving past in allerlei soorten interieurs. Deze zitmeubelen bestaan in verschillende afmetingen.

Collectie Honovi

Technische beschrijving

In Italië vervaardigde zitmeubelen met losse bekleding in chambray (75% katoen en 25% polyester) of katoenmix (60% katoen, 30% acryl en 10% viscose). Frame van beuken, multiplex en mdf bekleed met polyurethaanschuim (dichtheid 27 kg/m³). Zitkussen van polyurethaanschuim (dichtheid 30 kg/m³). Rugkussen gevuld met 50% eendendons en 50% polyestervezel. Lendenkussen van polyurethaanschuim (dichtheid 27 kg/m³). Poten van essen of donker gebeitst, transparante acryllak. Ophanging met elastische singel. Slaapbank: stalen buisframe voor mechanisme en kader, spiraalbodem uit thermogelast onvervormbaar staal en onderaan vervlochten verstevigde singel, opgehangen met veren. Binnenveringsmatras met polyurethaanschuim (dichtheid 30 kg/m³, dikte 15 cm). Tijk (100% katoen). Geschikt voor dagelijks gebruik. Bij voorkeur professioneel laten reinigen. Elk element wordt gemonteerd geleverd. U hoeft enkel de poten te monteren.
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Honovi Compacte zitbank in stof

698