Jett Lederen driezitsbank

1 250

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.240 x h.70 x d.88 cm
  • Referentie : 902414
  • Materiaal : Leder
  • Kleur : Wit

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

2 kleuren :

Deze rechte lederen designzitbank wordt in Italië gemaakt. De hoofdsteunen kunt u afzonderlijk verstellen en de verchroomd metalen poten maken het ontwerp heel licht. Haar lengte van 2m40 versterkt nog die zuivere lijn en maakt de bank erg comfortabel.

Technische beschrijving

In Italië vervaardigde bank met bekleding in gecorrigeerd gekleurd vaarsleer, nerfzijde (dikte 1,1 - 1,3 mm). Met verstelbare hoofdsteunen. Verchroomd metalen frame. Kussens van zitting en rug in polyurethaanschuim (dichtheid 30 kg/m³). Verchroomd metalen poten. Ophanging van de zitting met elastische singel voor meer comfort en weerstand. Bij voorkeur professioneel laten reinigen. Elk element wordt gemonteerd geleverd. U hoeft enkel de poten te monteren.
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Jett Lederen driezitsbank

1 250