Genna Kleine bibliotheekkast

550

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.51.1 x b.45 x h.200 cm
  • Referentie : 803462
  • Materiaal : Spaanplaat met eiken fineer
  • Kleur : Naturel

Genna is een moderne bibliotheekkast ontworpen door de Habitat design studio. Praktisch en stijlvol, perfect om uw boeken en decoratieve voorwerpen in te zetten dankzij de verschillende opbergmogelijkheden. De deuren zonder handvaten geven deze kast een minimalistische en lineaire stijl. De reeks is verkrijgbaar in eiken fineer of glanzend wit gelakt. Uitbreidingen zijn beschikbaar.

Collectie Genna

Technische beschrijving

In Europa vervaardigde moduleerbare bibliotheekkasten en opbergmeubelen van spaanplaat en gelakte in hoogglans of eiken fineer. De deuren zijn voorzien van "push-to- pull" systeem. Verkrijgbaar in eiken fineer of witte lak. Uitbreiding in 90.1cm en 51.1cm breed. Verschillende samenstellingen mogelijk. Zelf te monteren.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 52 cm 16 cm 207 cm 59 kg
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Genna Kleine bibliotheekkast

550