Lagon glazen tafelblad

79

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.120 x b.50 x h.1 cm
  • Referentie : 916193
  • Materiaal : Gehard glas
  • Kleur : Transparant

Dit blad in zwart gehard glas met geslepen randen en hoeken combineert u met schragen om er een bureau of een tafel van te maken die uitblinkt in stevigheid en evenwicht. Dit minimalistische, moderne ontwerp is tijdloos en functioneel, en past in ieder interieur. Verander de schragen en u verandert de stijl, precies zoals u wilt. De schragen worden afzonderlijk verkocht.

Collectie Lagon

Technische beschrijving

Blad in gehard glas met geslepen randen 1 cm. Max. belasting: 50 kg. 1 pakket. De schragen worden afzonderlijk verkocht.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 50 cm 3 cm 120 cm 18 kg
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Lagon glazen tafelblad

79