Moder Eetkamertafel

695

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : h.75 x Diam.110 cm
  • Referentie : 910365
  • Materiaal : Houten
  • Kleur : Naturel

De tafel Moder valt op door haar eenvoud, haar gebruiksgemak en haar mooie vormgeving. Ze wordt gemaakt in de Europese Unie en heeft 2 uitschuifbladen. Ideaal dus om vrienden en familie uit te nodigen. Gesloten biedt ze plaats aan vier personen, open aan acht. Met veiligheidshaken voor extra stabiliteit en stevigheid

Technische beschrijving

Tafelblad in vezelplaat en spaanplaat met eikenfineer. Massief beuken frame en onderstel. Polyurethaanlak. Biedt plaats aan 8 personen. 1 pakket.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 118 cm 14 cm 120 cm 55 kg
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Moder Eetkamertafel

695