Porto Voetenbank in stof

195

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.60 x h.60 x d.44 cm
  • Referentie : 902777
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Stof
  • Kleur : Pruimkleur

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

3 afmetingen en samenstelling :

Deze in Europa vervaardigde voetenbank vormt de perfecte combinatie van klassiek en eigentijds. Past bij de banken uit dezelfde reeks. Met haar stevig massief houten frame en natuurlijke stoffen bekleding is Porto een heel betaalbare designkeuze.

Collectie Porto

Technische beschrijving

In Italië vervaardigde zit- en slaapbanken met vaste bekleding in stof (60% katoen, 30% acryl, 10% viscose) of gecorrigeerd gekleurd vaarsleer, nerfzijde (dikte 0,9-1,1 mm). Massief grenen frame en spaanplaat bekleed met polyurethaanschuim (dichtheid 27 kg/m³). Kussens van zitting en rug in polyurethaanschuim (dichtheid 25 kg/m³ en 30 kg/m³). Ophanging van de zitting met elastische singel. Massief beuken poten eiken gebeitst, transparante acryllak. Slaapbank: uitklapmechanisme en kader in stalen buisframe, lattenbodem bestaande uit 13 beuken latten en matras van kunstschuim (dichtheid 30 kg/m³, dikte 7 cm). Tijk (100% katoen). Geschikt als logeerbed. Bij voorkeur professioneel laten reinigen. Elk element wordt gemonteerd geleverd. U hoeft enkel de poten te monteren.
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Porto Voetenbank in stof

195