Regard foto EVZONES 70X100

149

Check availability of this item in store:
De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

  • Referentie : 918167
  • Materiaal : Papier
  • Kleur : Veelkleurig

Exclusieve fotoafdrukken uit de collectie Regard sur le monde tel qu’il est. Een samenwerking van Crystal Galerie, AFP & Habitat. Beschrijving van het werk: Evzones, leden van de Griekse presidentiële garde, aan het graf van de Onbekende Soldaat in het centrum van Athene op 3 juni 2011. Het graf van de Onbekende Soldaat bevindt zich voor het Griekse parlement en het presidentiële paleis op het Syntagmaplein. Het werd ingehuldigd op 25 maart 1932, de Griekse nationale feestdag, die het begin van de onafhankelijkheidsstrijd in 1821 herdenkt. ARIS MESSINIS / AFP Athene, Griekenland , 3 juni 2011

Collectie Regard

Technische beschrijving

In samenwerking met Crystal Galerie, die de foto's verdeelt van Agence France Presse, een van de grootste internationale persagentschappen, heeft Habitat uit de meer dan 20 miljoen foto's een selectie van unieke beelden gemaakt. Het grote publiek heeft de meeste ervan nooit gezien. Ze tonen de wereld zoals hij is, zonder retouches. Achter elk beeld gaat een verhaal schuil, een plek, een belangrijk moment uit de internationale actualiteit... Op die manier wordt fotojournalisme kunst. Exclusieve collectie. Regard sur le monde tel qu’il est. Agence France Presse.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 4 cm 102 cm 72 cm 0.5 kg

Regard foto EVZONES 70X100

149