Rupert Fluwelen driezitsbank

1 150

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.230 x h.86 x d.108 cm, hoogte zitting : 42 cm
  • Referentie : 905711
  • Materiaal : Fluweel
  • Kleur : Aubergine

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

2 kleuren :
3 afmetingen en samenstelling :

Klassieke driezitsbank, in Italië gemaakt, met volledig losse bekleding van hoogwaardig fluweel. Zeer comfortabel dankzij de ruime zit- en rugkussens. Maakt deel uit van de zitmeubelserie Rupert, aanpasbaar aan elke ruimte.

Collectie Rupert

Technische beschrijving

In Italië vervaardigde zitmeubelen met stoffen bekleding in twee soorten stof: linnenmix (65% linnen, 25% wol, 10% nylon) en fluweel (86% katoen, 14% modal). Ambachtelijk vervaardigd frame in massief grenen (contactzones) en spaanplaat, vezelplaat en multiplex. Kussens van zitting en rug met losse hoezen: polyurethaanschuim (dichtheid 30/m3) met bovenaan een laag van 50% eendendons en 50% polyestervezel. Zwarte plastic poten. Ophanging van de zitting met elastische singel. Bij voorkeur professioneel laten reinigen. Elk element wordt gemonteerd geleverd. U hoeft enkel de poten te monteren.
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Rupert Fluwelen driezitsbank

1 150