Sidney Lederen voetenbank

400

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : b.102 x h.42 x d.102 cm
  • Referentie : 950325
  • Materiaal : Leder
  • Kleur : Zwart

Deze sobere, rechte voetenbank wordt in Italië gemaakt en is bekleed met Italiaans leer. Ook ideaal als poef. De ruime afmetingen en de met dons gevulde zitting zorgen voor maximaal comfort. Maakt deel uit van de zitmeubelserie Sidney.

Technische beschrijving

In Italië vervaardigde zit- en slaapbanken met vaste bekleding in stof (81% katoen, 19% polyester) of gecorrigeerd gekleurd vaarsleer, nerfzijde (dikte 1,1 - 1,3 mm). Massief grenen frame (contactzones) en spaanplaat bekleed met polyurethaanschuim (dichtheid 40 kg/m³). Kussens van zitting en rug: 50% polyestervezel, 50% ganzen- en eendendons. Ophanging van de zitting met elastische singel. Donker gebeitste massief beuken poten, transparante acryllak. Slaapbank: uitklapmechanisme, metalen kader met lattenbodem (beuken), bevestigingen in kunstrubber. Matras in polyurethaanschuim (dichtheid 40 kg/m³, dikte 7), met tijk (100% katoen).
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Sidney Lederen voetenbank

400