Posada Tweezitsbank in stof

1 295

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.187 x b.97 x h.75 cm, diepte zitting: 63 cm, hoogte zitting : 41 cm
  • Referentie : 804760
  • Materiaal : Stof
  • Kleur : Taupe

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

5 kleuren :
2 afmetingen en samenstelling :

De reeks Posada zitbanken wordt gekenmerkt door grote ronde lijnen. Heerlijk om zich te nestelen met de brede armleuningen en diepe zit. Ideaal om te relaxen met vrienden of om languit naar de televisie te kijken. De Italiaanse stof kan in elk interieur gebruikt worden. De gestructureerde stof is als zachte schors en vangt het licht mooi op.

Collectie Posada

Technische beschrijving

Reeks zit- en slaapbanken in Europa vervaardigd met een vaste bekleding in stof 100% polyester of in gecorrigeerd gekleurd vaarsleer (dikte 0,9-1,1mm). Massief grenen frame en spaanplaat bekleed met polyurethaanschuim (dichtheid 18kg/m3) verpakt in watten met dichtheid 300g/m2. Zitting in polyurethaanschuim (dichtheid 32kg/m3) verpakt in watten met dichtheid 300g/m2. Ophanging van de zitting met elastische singel en nosagveren. Massief beuken poten donker gebeitst. Makkelijk te openen slaapbank. De kussens van de zitting en de rug blijven aan het frame bevestigd en verdwijnen onder de matras. Uitklapmechanisme en kader in stalen buisframe, lattenboden van metaal en matras van polyurethaanschuim (dichtheid 30kg/m3, dikte 13cm) Tijk 100% polyester. Geschikt voor dagelijks gebruik. De bank met chaise longue heeft een bergruimte. Bij voorkeur professioneel laten reinigen. Wordt volledig gemonteerd geleverd, u hoeft enkel de poten zelf te monteren. Vraag meer info over de levering tijdens uw bestelling

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 101 cm 73 cm 195 cm 53.7 kg
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Posada Tweezitsbank in stof

1 295