Porto 3 Voetenbank in stof

250

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : b.60 x h.45 x d.60 cm, hoogte zitting : 46 cm
  • Referentie : 804284
  • Materiaal : Stof
  • Kleur : Lichtgrijs

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

4 kleuren :

Deze voetenbank is in Europa vervaardigd en combineert modern en klassiek. Met Porto kiest u voor design, met de sterke massief houten structuur en stoffen bekleding.

Collectie Porto 3

Technische beschrijving

Voetenbank in Europa vervaardigd met een vaste bekleding in stof 100% polyester of in gecorrigeerd gekleurd vaarsleer (dikte 0,9-1,1mm). Massief grenen frame en spaanplaat bekleed met polyurethaanschuim (dichtheid 32kg/m3) .Ophanging van de zitting met zig-zag veren. Massief beuken poten donker gebeitst, hoogte 4cm. Wordt volledig gemonteerd geleverd, u hoeft enkel de poten zelf te monteren. Vraag meer info over de levering tijdens uw bestelling

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 65 cm 50 cm 65 cm 13 kg
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Porto 3 Voetenbank in stof

250