Wilmot Driezitsbank in stof

650

De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : l.81 x b.184 x h.96 cm, diepte zitting: 55 cm, hoogte zitting : 40 cm
  • Referentie : 907676
  • Materiaal : Stof
  • Type of fabric : Stof
  • Kleur : Muisgrijs

product-siblings-title   Variaties materialen, kleuren en afmetingen

2 afmetingen en samenstelling :

Deze ronde, wollen zitbank ziet er erg retro uit. De hoge gecapitonneerde rug heeft veelkleurige knoppen. Oogt licht en slank dankzij de hoge, fijne poten en licht afgeronde armleuningen. In Europa vervaardigd meubel met vintagelook, voor een persoonlijke toets in uw interieur. 

Collectie Wilmot

Technische beschrijving

In Europa vervaardigde zitmeubelen met vaste stoffen bekleding (43% katoen, 33% wol, 14% acryl, 10% polyamide). Metalen frame met spaanplaat, multiplex en houtvezelplaat bekleed met polyurethaanschuim (dichtheid 40 kg/m³). Kussens van zitting en rug gevuld met polyurethaanschuim (dichtheid 30 kg/m³) met bovenlaag van dons en vezels. Epoxygelakte stalen poten. Ophanging van de zitting met elastische singel. Bij voorkeur professioneel laten reinigen. Elk element wordt gemonteerd geleverd. U hoeft enkel de poten te monteren.
Dit product kan worden gerecycled. Het kan afgegeven en gesorteerd worden in een verzamelpunt.

Wilmot Driezitsbank in stof

650