Yves tafellamp in gelakt metaal

59

Check availability of this item in store:
De levering van meubelen bij Habitat :
De levering gebeurd door een professionele vervoerder die de bestelling in de kamer van uw keuze aflevert.
De vervoerder zal met u contact opnemen om een afspraak voor levering te bevestigen binnen de 3 uur zodra uw bestelling klaar is om te worden vervoerd.
Verzendkosten worden berekend op basis van de werkelijke kosten van van de voorbereiding, het transport en de levering in de kamer van uw keuze.
De vervoerder kan uw bestelde meubelen monteren (deze service is optioneel) , installeren in de kamer van uw keuze, evenals het recupereren van uw oude meubels (toeslag worden rechtstreeks aan de vervoerder betaald op de dag van de levering).

Afmetingen : h.50 x Diam.26 cm
  • Referentie : 997056
  • Materiaal : Gelakt metaal
  • Kleur : Zwart
A++

De lampvoet Yves oogt Scandinavisch. Op de kleine driepoot in zwart metaal past zowel een lichte als een gekleurde lampenkap. Het belang van het ontwerp schuilt in zijn technische afwerking: door zijn dynamische vormt lijkt hij voortdurend in beweging, terwijl de driepoot voor een stevige stabiliteit zorgt. Past mooi bij meubels in licht hout.

Collectie Yves

Technische beschrijving

Lamp op driepoot in zwart epoxygelakt metaal. Aanbevolen gloeilamp, niet bijgeleverd E27 100W = CFL 20W. Klasse 2, 220/240V. De kap wordt afzonderlijk verkocht.

Afmetingen en gewicht van de pakketten

Pakket Lengte Hoogte Breedte Gewicht
1 x Pakket 1 18 cm 49 cm 30 cm 6 kg

Yves tafellamp in gelakt metaal

59